Bejelentés


Családbarát táborszervezés Gyermek programok-nyárra garanciával


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponHírek
CSALÁDI NYARALÁS HARKÁNYBAN

Családi nyaralás a harkányi Olimpia apartmanban! Kellemes környezetben, a strandfürdőtől pár percre pihenhet gyermekeivel. Kölünálló, jól felszerelt apartman, bekeritett park, játszótér, homokozó, zárt parkoló.

tovább >>


Új partner Tolna megyében!

Milyen egy igazi tábor? Szép környezet, jó elhelyezés, bekeritett, füves terület : játékra, kinti foglalkozásokra, biztoságos fürdési lehetőség, foglalkoztató és sport létesitmények a tábor területén. Hol van ilyen? Már nem kell keresgélnie: FADD-DOMBORI mindezt biztositja Önnek és a gyerekeknek. Érdeklődjön minél előbb!!

tovább >>Nyári tábort, vagy edzőtábort keres? Esetleg erdei iskolát vagy osztálykirándulást?

Családjával nyaralna? .Megtalálta már a megoldást??


Mindezt el tudná képzelni

............... kedvezményesen?


• Sok-sok akcióval,
• amúgy fizetős szolgáltatásokkal de INGYENESEN,
• egyes táborainknál adókedvezménnyel,
• és természetesen garanciával.Vegye igénybe támogatásainkat!Böngéssze végig szolgáltatásainkat, kínálatunkat, amelyekre mottónkhoz hűen alapítványunk vállalja a minőségi garanciát


.


Üdvözöljük a Lakóhelyünkért Alapítvány Közép és Dél-magyarországi régiójának weboldalán.
Alapítványunk programjaiból 

Az erdei iskola program ma már szinte elengedhetetlen része a modern oktatásnak, amit mottónk is hűen tükröz...... "valaminek a megtanulásához a legegyszerűbb út, hogy magad fedezd fel" ......hát adjuk meg a lehetőséget diákjainknak hogy látva, tapasztalva gyarapodjon tudásuk. 

• Sokrétű, és célzott nyári táborok és edzőtáborok új utakat nyitnak meg a tudás gyarapítása felé, és feltöltődve energiával, élményekkel gazdagon térnek vissza gyermekeink az iskolapadba.

Kirándulások, túrák alkalmával megismerhetik azt amit a könyvekből olvashattak, s látva kis országunk igazi szépségeit a megitélésükben is változásokat hoznak.

Szálláshelyeink, apartmanjaink és programjaink kínálatánál a legfontosabb dolgot tartjuk szem előtt, hogy kielégítsük vendégeink minden apró igényét, hogy pihenésük igazi pihenés maradjon, és akkor leszünk igazán boldogok ha visszatérve hozzánk újra köszönthetjük önöket.------------------------------------------------
FADD-DOMBORI

Bemutatjuk új partnerünket!

"PIHENÉS OLCSÓN ÉS KÉNYELMESEN"

Szekszárdtól 25 km-re, a Duna 14 km hosszú holtága mellett található Tolna megye legnagyobb és egyik legszebb fekvésű üdülőhelye Fadd-Dombori.
A tábor egyaránt alkalmas erdei iskola, nyári tábor. sport és speciális, vizi táborok lebonyolitására, ill. családi üdülésre.

A dombori üdülőtelepen a tábor közelében éttermek, boltok, játéktermek, óriáscsúszda, teniszpálya, disco, valamint sportolási lehetőségek biztosítják a vendégek kényelmét, szórakozását.Fadd-Dombori


-----------------------------------------------------------------------------------------


Disznótoros hétvége a BalatononNagyszerű, tartalmas és egyben izgalmas és vidám programunkra várjuk jelentkezésüket.
Három időpont közül is választhatnak.......
disznótor


----------------------------------------


HARKÁNYI APARTMAN

családi nyaralás önellátással
1 hét 4-5 főre
33.600.- -tól
Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!